Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

The Duck Store: ο παράδεισος όσων λατρεύουν τα λαστιχένια παπάκια


Υπάρχουν σίγουρα πολλά καταστήματα στον κόσμο όπου κάποιος μπορεί να βρει πάπιες από καουτσούκ, αλλά αν ψάχνετε μόνο αυτές σε μια μεγάλη ποικιλία υπάρχει μόνο ένα μέρος στον κόσμο: Το Duck Store.



Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγα χρόνια στο Άμστερνταμ, όταν ο ιδιοκτήτης ενός μικρού καταστήματος παιχνιδιών στο Oude Leliestraat, παρατήρησε ότι οι επισκέπτες, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν τουρίστες, έδειχναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πάπιες από καουτσούκ. Τα αξιολάτρευτα παιχνίδια της… μπανιέρας ήταν δημοφιλή και τότε εκείνος σκέφτηκε να επικεντρωθεί αποκλειστικά στις πάπιες από καουτσούκ. “Η λαστιχένια πάπια δεν γνωρίζει σύνορα, δεν κάνει διακρίσεις και δεν έχει πολιτική χροιά”, λέει ο ίδιος.


Όλο το μαγαζί είναι γεμάτο με πάπιες τακτοποιημένες στα ράφια που εκτείνονται από το δάπεδο μέχρι την οροφή και κάπως έτσι το εν λόγω μαγαζί έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά σημεία στην όμορφη ολλανδική πόλη. Μάλιστα, ο επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει την πάπια του σε μια μικρή λιμνούλα που υπάρχει εκεί και να την αποκτήσει σε τιμές που κυμαίνονται από 8-15 ευρώ.






























Πηγή perierga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου