Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Τρώγοντας διάσημους ήρωες κινουμένων σχεδίων και τηλεκατευθυνόμενες τούρτες


Πόσες φορές δεν έχεις κάτσει με τις ώρες στην κουζίνα προσπαθώντας να κάνεις τον 3χρονο γιο σου να φάει λαχανικά ή όσπρια; Και ας μην συζητήσουμε καλύτερα για εκείνα τα δύσμοιρα “αεροπλανάκια” που μάλλον έχασαν σήμα από τον πύργο ελέγχου γιατί δεν προσγειώθηκαν ποτέ στο στοματάκι της κορούλας σου.

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί γονείς με μικρά παιδιά, βρήκε η Laleh Mohmedi από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, η οποία αποφάσισε να μετατρέψει την ώρα του φαγητού από εφιάλτη σε πραγματικά διασκεδαστική εμπειρία!




Άρχισε, λοιπόν, να εμπνέεται από τους αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων του γιου της Jacob και να δημιουργεί τα πιο ευφάνταστα πιάτα, κάνοντάς τον όχι μόνο να καταβροχθίζει το φαγητό του αλλά και να τρώει τα λαχανικά του!




Η Laleh ξεκίνησε να δημοσιεύει φωτογραφίες με τις δημιουργίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας γνωστό το “μυστικό” της και συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes. Έχει μάλιστα και το δικό της blog, το οποίο λέγεται “Jacob’s Food Diaries” και στο οποίο μοιράζεται τις λαχταριστές συνταγές και τα χαριτωμένα σχέδιά της με εκατοντάδες άλλες μανούλες ανά τον κόσμο.




Χάρη στην τεράστια επιτυχία που γνώρισαν τα πιάτα της στο διαδίκτυο, η χρυσοχέρα Laleh με τον τον γιο της έχουν εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το “Today Show”, ενώ σχετικά άρθρα έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες, όπως “The Huffington Post”, “The Daily Mail” και “The Mirror’.




Έχουμε ανά διαστήματα δει πρωτότυπα σχέδια σε τούρτες παντός τύπου, όμως τούρτα- τηλεκατευθυνόμενο φορτηγάκι σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί.



Αν ενθουσιαστήκατε με την ιδέα, μην βιαστείτε να την αναζητήσετε γιατί δυστυχώς δεν την εντοπίσαμε σε κάποιο ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς αλλά στο μακρινό Χονγκ Κονγκ. Το φορτηγάκι διαθέτει επίσης φώτα και κόρνα ενώ η εντυπωσιακή ιδέα παρουσιάστηκε σε σχετικό video από το Pandora Cake Shop. Το αποτέλεσμα είναι τόσο αληθοφανές που το φορτηγάκι αν το βλέπαμε σε μια βιτρίνα μαγαζιού με παιχνίδια μάλλον δεν θα καταλαβαίναμε ότι πρόκειται για τούρτα.

Δείτε κι εσείς το παρακάτω video και θα καταλάβετε τι εννοούμε.


Πηγή olivemag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου